Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga premijera saslušana, javni novac trošila privatno?

TEL AVIV - Izraelska policija ispitivala je dva sata suprugu premijera te zemlje Benjamina Netanjahua zbog sumnje da je koristila javni novac za privatne troškove za vođenje domaćinstva, javili su lokalni mediji.

Kako prenosi izraelski javni radio, Sara Netanjahu ispitana je u srijedu u sjedištu Nacionalne jedinice za razotkrivanje pronevjera u blizini Tel Aviva povodom optužbi da je koristila javni novac za lične troškove vođenja domaćinstava u zvaničnim i privatnim rezidencijama nje i njenog supruga.

Kao i u prethodnim krugovima ispitivanja premijera i njegove žene, policija nije izdala nikakvo saopštenje o saslušanju Sare Netanjahu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Saslušana žena Benjamina Netanjahua zbog trošenja para

Izvor: B92, 03.Avg.2017

Tel Aviv -- Izraelska policija ispitivala je dva sata suprugu premijera te zemlje Benjamina Netanjahua zbog sumnje da je koristila javni novac za privatne troškove...Kako prenosi izraelski javni radio, ona je ispitana u sredu u sedištu Nacionalne jedinice za razotkrivanje pronevera u blizini Tel Aviva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.