Suprug ubijene pevačice J.Marjanović očekuje hapšenje ubice

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug ubijene pevačice J.Marjanović očekuje hapšenje ubice

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, rekao je u utorak na groblju u beogradskom naselju Borča da jedva čeka da policija uhapsi ubicu.

- Neko beznačajan ubio je anđela i uništio je živote porodici - rekao je juče Zoran na grobu supruge na četvoromesečnom pomenu, koje je održano na groblju Zbeg u Borči. Na groblje je u utorak izašao sa ocem Vladimirom i bratom Milošem. Bili su obučeni u crno, a pošto su položili cveće, poljubili su krst >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i upalili sveće.

Nešto pre porodice Marjanović, na grob je izašla Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice. Zorica je na grob došla u pratnji rođaka, a pošto je počistila i sredila grob, ćerki je zapalila sveću, a potom i cigaretu.

- Zvala sam zeta Zorana da dođemo zajedno na Jelenin grob, ali mu je mobilni bio nedostupan - rekla je kratko Zorica i dodala da će kasnije otići na nasip, gde je nađeno telo njene ćerke, jer to nije bila u stanju odmah da učini.

- Četiri meseca čekam, a ne znam šta čekam... - tiho je izustila Jelenina majka i nemoćno slegla ramenima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.