Sumnjiva smrt u Novom Sadu – Sjeničak stradao na poslu, pod ovim čudnim okolnostima

Izvor: SandzakPress.net, 03.Sep.2023, 18:41

Sumnjiva smrt u Novom Sadu – Sjeničak stradao na poslu, pod ovim čudnim okolnostima

U tragičnom incidentu u Novom Sadu, 29-godišnji Ramiz Dacić iz sela Cetanoviće kod Sjenice, nastradao je pod sumnjivim okolnostima dok je radio kao neprijavljeni radnik za jednu građevinsku firmu, navodi Sandzak Danas. Prema nezvaničnim informacijama, Dacić se otrovao gasovima dok je upalio agregat da napuni telefon. Radnici s gradilišta iz Prijepolja pronašli su Dacića mrtvog i nezvanično su izjavili da su od nadređenih saznali kako se Ramiz otrovao od ugljen-monoksida. Tragično >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << preminuli mladić bio je noćni čuvar na gradilištu. naslovi.net The post Sumnjiva smrt u Novom Sadu – Sjeničak stradao na poslu, pod ovim čudnim okolnostima appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVA SMRT U NOVOM SADU Mladić (29) poginuo kada je pokušao da napuni telefon na poslu

Izvor: Blic, 03.Sep.2023

Ramiz D. (29) iz sela Cetanoviće kod Sjenice, nastradao je pod sumnjivim okolnostima dok je radio kao neprijavljeni radnik za jednu građevinsku firmu. Prema nezvaničnim informacijama, Ramiz se otrovao gasovima kada je upalio agregat da napuni telefon.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.