Šumadijska akademija u Kniću

Izvor: Danas, 23.Avg.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadijska akademija u Kniću

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević izjavio je da će u Kniću biti formirana Šumadijska akademija, naučno-obrazovni istraživački centar, jedan od osam u Srbiji čije osnivanje pomaže Ministarstvo prosvete. Članak Šumadijska akademija u Kniću se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nova budžetska linija za osnaživanje na "Šangajskoj listi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 09:31

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević najavio je danas da će od novembra biti formirana posebna budžetska linija za "osnaživanje Šangajske liste", odnosno za poboljšanje položaja srpskih univerziteta na toj najprestižnijoj listi rangiranja visokoškolskih ustanova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.