Izvor: SandzakPress.net, 27.Nov.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi policije i demonstranata na Tahriru

Egipat – Egipćani smatraju da je predsjednik Mursi, novim dekretom o ovlastima, ‘ukrao revoluciju’. Demonstranti, uglavnom tinejdžeri, sukobili su se u utorak na kairskom Trgu Tahrir sa policijom uoči održavanja velikog protesta protiv dekreta predsjednika Muhammeda Mursija, a kojim je Mursi sebi dao preširoka ovlaštenja. Na dijelu trga u blizini Američke ambasade tinejdžeri su bacali kamenice na [...]

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Egipćani prosvjeduju protiv Morsija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2012

Na kairskom trgu Tahrir i u utorak su nastavljeni prosvjedi protiv predsjednika koji je dekretima proširio predsjedničke ovlasti. Policija je upotrijebila i suzavac protiv mladih demonstranata koji su bacali kamenje prema snagama sigurnosti.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.