Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jul.2023, 00:30

Sukobi ne prestaju, Olivera okrivila Tasu za Gudeljevu operaciju: Nabacila je komplekse mom sinu

Nemanja Gudelj presađuje kosu, majka za sve krivi Anastasiju
Nakon svega što im se dogodilo u poslednjih mesec dana, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sada uživaju u zasluženom odmoru na Ibici. Po završetku fubalerovih profesionalnih angažmana, doleteli su u srpsku prestonicu odakle su kasnije otišli put Nemanjinog rodnog Trebinja. Da bi odmah nakon Cecinog 50. rođendana spakovali kofere i otišli da obilaze luskuzne destinacije, poput Sen Tropea >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ili mondenskog ostrva u Španiji.
Pročitajte: Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca Instagram

Međutim, ono što je osvanulo pre nekoliko dana na društvenim mrežama iznenadilo je javnost. Naime, Nemanja Gudelj presađuje kosu u jednoj klinici u Turskoj, a njegova devojka ga je podržala u toj ideji. Srpski reprezentativac tako želi da popuni zaliske zbog kojih stalno nosi kačket ili maramu. Iako je to bio Nemanjin plan već neko vreme, njegovoj majci smeta što ga mlada pevačica nije odgovorila.
Pročitajte: Guši se zbog sina, porodica je u teškom rasulu – Prvo oglašavanje Olivere Gudelj nakon gubitka unuke FOTO Instagram printscreen

Gudelju je bila davnašnja želja da presadi kosu jer su mu zalisci postajali sve veći. Sigurno ga je veza sa Anastasijom i to što se zaljubio naterali da to ubrza, ali operacija nije bila njena ideja. Oliveri se pak nikako nije dopalo što je Nemanja otišao u Tursku na transplataciju kose. Ona kaže da je njen sin lep kao lutka i da mu ništa nije falilo. Nije direktno okrivila Anastasiju pošto ni ne razgovaraju, ali prebacila je Nemanji kako joj nije jasno zašto u tim godinama dozvoljava sebi da sluša druge i ide na presađivanje kose – kaže za SVET dobro obavešten izvor pa dodaje:
Pročitajte: Anastasija i Gudelj stigli na Cecinu rođendansku žurku – Pevačica dobila neverovatan poklon FOTO Instagram

– Ona sumnja da mu je Anastasija nabacila kompleks i da je zbog nje nosio marame oko glave, dok su svi u porodici govorili da je to obična estetska korekcija i da danas svi ulepšavaju sebe i vode računa o izgledu. Oporavak od ove operacije jeste duži, ali Nemanja će sve istrepeti kako bi bio lep svojoj šest godina mlađoj devojci – zaključio je prijatelj Tase i Gudelja.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET


Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.