Sukob navijača Zvezde sa policijom

Izvor: Press, 17.Jan.2013, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob navijača Zvezde sa policijom

Tuča je izbila oko 20 sati nakon velike gužve kada je nekoliko stotina navijača pokušalo  da uđe u rasprodatu dvoranu, a u sukobima je povređeno najmanje 10 policajaca i više civila. Navodno, prvo su se međusobno potukli navijači, a potom je došlo do obračuna sa policijom oko dvorane Pionir i na okolnim ulicama.

Pola sata pre početka utakmice kordon policije zabarikadirao je ulaze u dvoranu i nije dozvoljavao ulazak ni navijačima sa kupljenom ulaznicom, uz obrazloženje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su tribine ispunjene.

Navodno su pojedini huligani bili i naoružani, a za sada su konstatovane teže povrede kod jednog 28. godišnjeg policajca i jednog 19. godišnjeg mladića. Crvena zvezda je izgubila od Galatasaraja rezultatom 91:74, u 2. kolu L grupe druge faze Evrokupa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača Zvezde i policije

Izvor: RTS, 17.Jan.2013

Navijači Crvene zvezde sukobili su se sa policijom uoči meča između beogradskog tima i turskog Galatasaraja. Tuča je izbila uoči početka meča, kada policija nije dozvolila većem broju navijača da uđe u prepunu halu Pionir. ..Navijači Crvene zvezde sukobili su se sa policijom kada su pokušali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.