Izvor: Piplmetar.rs, 17.Nov.2023, 22:30

Sudarila se dva voza kod Odžaka, ima povređenih

Danas Onlinedanas 20:07


U mestu Ratkovo kod Odžaka večeras je došlo do železničke nesreće, kada su se sudarili putnički i teretni voz. Više osoba je povređeno, a prema prvim informacijama, nema poginulih.
Iz MUP-a za Danas kažu da je nesreća prijavljena oko 19 časova i 10 minuta.
Oni su, takođe, potvrdili da ma povređenih i da se oni prevoze u dom zdravlja u Odžacima i u bolnicu u Somboru, a uviđaj je još u toku.
Putnički voz naleteo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa zadnje strane na teretni voz u mestu Ratkovu, prenosi RTS.
Od siline udara putnički voz je izleteo iz šina.
„Infrastrukture železnice Srbije“ navode da je povređeno pet osoba – četiri putnika i mašinovođa koji je povredio rame. S druge strane, u somborskoj policiji kažu da u nesreći ima desetak povređenih.
Prema prvim informacijama, nema nastradalih u železničkoj nesreći.
Prema prvim izveštajima, uzrok sudara bio je ljudski faktor, a železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja sprovodi istragu, kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za udes.
Pored Železničke komisije, na mestu sudara su i predstavnici MUP i Hitna pomoć, navodi se u saopštenju.
I putnički, i teretni voz saobraćali su iz Novog Sada ka Bogojevu, a do naleta je došlo kada je putnički voz sustigao teretnu železničku kompoziciju i udario u zadnji vagon teretnog voza.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAGLO JE ZAKOČIO, A JA SAM POLETEO I SRUŠIO SE NA POD" Jezivo svedočenje putnika posle sudara vozova kod Odžaka: "Vrat ne smem da pomeram, noge su mi otekle"

Izvor: Blic, 18.Nov.2023, 00:04

U mestu Ratkovo u opštini Odžaci večeras se dogodila železnička nesreća, kada su se sudarili putnički i teretni voz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.