Sudar aviona i autobusa na frankfurtskom aerodromu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar aviona i autobusa na frankfurtskom aerodromu

BERLIN - Avion nemačke kompanije Lufthanza sudario se jutros na aerodromu u Frankfurtu sa autobusom za prevoz putnika do aerodromske zgrade.

Kako su saopštili predstavnici Lufthanze, u sudaru je oštećen jedan od motora "Erbasa A 340", ali niko nije povređen.

Avion je došao iz Teherana, a na putu do stajališta za iskrcavanje putnika na terminalu 1 udario je u autobus koji se nalazio na pogrešnom mestu čekajući putnike.

Više od 220 putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i 12 članova posade moralo je odmah da napusti avion.

Posle jučerasnjeg teškog udesa aviona na aerodromu u Madridu u kojem su poginule 153 osobe, u Nemačkoj je danas potvrđeno i da se četvoro Nemaca nalazilo na spisku putnika za let koji je tragično završio.

Prema navodima medija, reč je o cetvoročlanoj porodici iz Pulaha u Bavarskoj, a u njihovoj kući već se nalaze policijski stručnjaci koji treba da obezbede DNA-materijal nužan za identifikaciju žrtava u Madridu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frankfurt: Sudar aviona i autobusa

Izvor: Mondo, 21.Avg.2008

Avion nemačke kompanije Lufthanza sudario se u četvrtak ujutru na aerodromu u Frankfurtu sa autobusom za prevoz putnika do aerodromske zgrade.

Nastavak na Mondo...

U Frankfurtu se sudarili avion i autobus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2008

Avion njemačke kompanije Lufthanza (Lufthansa) sudario se jutros na aerodromu u Frankfurtu sa autobusom za prevoz putnika do aerodromske zgrade. U sudaru je oštećen jedan od motora "Erbasa A 340", ali niko nije povredjen. Avion je do ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Avion se sudario sa autobusom na aerodromu u Frankfurtu

Izvor: Blic, 21.Avg.2008

Avion nemačke kompanije Lufthanza sudario se jutros na aerodromu u Frankfurtu sa autobusom za prevoz putnika do aerodromske zgrade. Kako su saopštili predstavnici Lufthanze, u sudaru je oštećen jedan od motora "Erbasa A 340", ali niko nije povređen.....Avion je došao iz Teherana, a na putu do stajališta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.