Sudar autobusa i voza koji je ispao iz šina, povređeno 12 osoba

Izvor: B92, 14.Jun.2020, 19:30

Sudar autobusa i voza koji je ispao iz šina, povređeno 12 osoba

Regionalni putnički voz sudario se sa autobusom i ispao iz šina u blizini češkog grada Benešova, a u nesreći je povređeno 12 ljudi, saopštili su zvaničnici.

Inspekcija za bezbezdnost železnice navela je da se nesreća dogodi jutros na pružnom prelazu, i da je povređeno petoro putnika iz voza i petoro iz autobusa, kao i vozač i mašinovođa.

Regionalna spasilačka služba saopštila je da je jedna osoba prebačena u bolnicu u Pragu, a ostalima je pmoć ukazana na mestu nesreće pre nego što su zbrinuti u obližnjoj bolnici. Uzrok nesreće se istražuje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudar voza i autobusa u Češkoj, povređeno 12 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020

Najmanje 12 osoba povređeno je danas kada se regionalni putnički voz sudario sa autobusom u Češkoj i iskliznuo iz šina, saopštili su zvaničnici...Inspekcija za bezbednost železnice navela je da se nesreća dogodila jutros na prelazu u blizini grada Benešov, jugoistočno od Praga, prenosi AP...Povređeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.