Sud odložio izjašnjavanje o krivici navijača

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2010, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud odložio izjašnjavanje o krivici navijača

Sud u Đenovi odlučio je u ponedeljak da odloži izjašnjavanje o krivici navijača Srbije koji su izazvali nered na fudbalskoj utakmici Italija-Srbija, dok od srpske policije ne dobije dodatnu dokumentaciju o huliganima.

Kako prenosi agencija Ansa, sud će odluku o kaznama navijačima doneti naknadno, pošto prouči dokumentaciju koja stigne iz Srbije i ustanovi da li će navijači moći da se terete za udruživanje radi vršenja nasilja.

Agencija dodaje da tokom današnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << razgovora u sudu nije bilo reči o mogućem uticaju "srpske mafije na navijače".

Narednih dana će i Uprava za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala italijanske policije (DIGOS) sudu u Đenovi poslati podatke o neredima na stadionu.

Zbog toga je sudija Kristina Kamaiori odložila za sledeću nedelju sastanak sa advokatima četvorice optuženih, koji bi trebalo da predlože potpisivanje sporazuma o priznanju krivice njihovih branjenika.

Sud će sa advokatima četvorice ostalih optuženih, koji se terete za otpor prilikom hapšenja, razgovarati narednih dana o mogućem sporazumnom priznanju krivice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đenova: Odloženo izjašnjavanje o krivici srpskih navijača

Izvor: Blic, 18.Okt.2010

Sud u Ðenovi odložio je izjašnjavanje o krivici navijača iz Srbije koji se terete za nerede na utakmici Italija - Srbija. Trebalo je da se održi sastanak italijanskog tužilaštva sa advokatima odbrane osam srpskih navijača, koji su uhapšeni u utorak zato što su izazvali incidente na fudbalskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.