Advokati: Subotić nije povezan sa ubistvom Pukanića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati: Subotić nije povezan sa ubistvom Pukanića

BEOGRAD - Stanko Subotić ni na koji način nije povezan sa slučajem ubistva Iva Pukanića, niti sa ljudima koji se pominju kao mogući izvršioci ovog zločina, saopštio je danas Subotićev advokatski tim.

Sve spekulacije koje se ovih dana pojavljuju u štampi plod su kontinuiranih aktivnosti koje se protiv Subotića vode u poslednjih desetak godina i zbog kojih je do sada podneto više od pedeset tužbi za klevetu, koje su sve završene u korist Subotića, kaže se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Naručioci tekstova u kojima se Subotić dovodi u vezu sa slučajem Pukanić su isti oni koji su slične tekstove svojevremeno konstruisali i za zagrebački Nacional", naglašavaju Subotićevi advokati.

Smatramo da bi istražni i pravosudni organi konačno trebalo da se pozabave ljudima koji stoje iza ove monstruozne kampanje, i da reaguju po osnovu krivične prijave koju je advokatski tim podneo prošle godine protiv nepoznatih počinilaca iz kabineta nekadašnjeg predsednika SRJ Vojislava Koštunice, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotić nije vezan sa slučajem Pukanić

Izvor: RTV Pink, 04.Maj.2009

Advokatski tim: tuzićemo sve koji Subotića dovode u vezu sa ubistvom. . . Međunarodni advokatski tim Stanka Subotića saopštio je da njihov klijent nije povezan sa. ubistvom Iva Pukanić i ljudima koji se pominju kao mogući atentatori i najavio da će tužiti sve medije koji ga budu dovodili u...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.