Stvari Džona Vejna prodate na aukciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari Džona Vejna prodate na aukciji

LOS ANĐELES -

Stvari slavnog glumca Džona Vejna prodate su na dvodnevnoj aukciji za 5,4 miliona dolara, a među ponuđenim predmetima bilo je više od 700 kostima, ličnih stvari i nagrada.

Aukcijska kuća Heritidž saopštila je da su u prodaji u Los Anđelesu bili, između ostalog, Vejnova poslednja vozačka dozvola, futrola i kaiš za pištolj iz filma "Eldorado", kao i povez za oko koji je nosio u filmu "Čovek zvani hrabrost" iz 1969, prenosi AP.

Kaubojski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šešir koji je Vejn nosio u vesternima "Veliki Džejk" i "Kauboji" prodat je, na primer, za 119.000 dolara.

Deo prihoda ostvarenog na aukciji biće iskorišćen za Fondaciju za borbu protiv raka koja nosi njegovo ime i za finansiranje istraživanja i nabavku lekova, navodi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.