LIČNE STVARI DŽONA VEJNA PRODATE ZA MILIONE

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIČNE STVARI DŽONA VEJNA PRODATE ZA MILIONE

LOS ANĐELES - Dvodnevna aukcija na kojoj je prodato više od 700 scenskih kostima, scenarija, nagrada i drugih ličnih stvari filmske legende Džona Vejna, donela je 5,4 miliona dolara.

Aukcijska kuća Heritidž saopštila je da su u prodaji održanoj u petak u Los Anđelesu bili između ostalog Vejnova poslednja vozačka dozvola, futrola i kaiš za pištolj iz filma "Eldorado", kao i povez za oko iz filma "Čovek zvani hrabrost" iz 1969. Zelena vunena beretka koju je Vejn imao u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Zelene beretke" prodata je za 179.250 dolara, a kaubojski šešir iz filmova "Veliki Džejk" i "Kauboji" našao je kupca za 119.500 dolara.

Predmeti su bili u vlasništvu Vejnove porodice od njegove smrti 1979. Deo zarade od aukcije biće upotrebljen za Vejnovu fondaciju za borbu protiv raka, bolesti od koje je on umro.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stvari Džona Vejna prodate za 5,4 miliona dolara

Izvor: medio.rs, 08.Okt.2011

Dvodnevna aukcija na kojoj je prodato više od 700 scenskih kostima, scenarija, nagrada i drugih ličnih stvari filmske legende Džona Vejna, donela je 5,4 miliona dolara.

Nastavak na medio.rs...

Stvari Džona Vejna prodate na aukciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2011

LOS ANĐELES -..Stvari slavnog glumca Džona Vejna prodate su na dvodnevnoj aukciji za 5,4 miliona dolara, a među ponuđenim predmetima bilo je više od 700 kostima, ličnih stvari i nagrada...Aukcijska kuća Heritidž saopštila je da su u prodaji u Los Anđelesu bili, između ostalog, Vejnova poslednja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zelena beretka Džona Vejna prodata za 180.000 dolara

Izvor: TrazimKredit.com, 09.Okt.2011, 08:58

LOS ANĐELES, Zelena beretka koju je nosio pokojni američki glumac Džon Vejn u čuvenom filmu “Zelene beretke” iz 1968. godine prodata je na aukciji u Los Anđelesu za 180.000 dolara.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.