Studiram od 98, ispolagala sam sve, osim kod dotične

Izvor: Prva.rs, 14.Nov.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Studiram od '98, ispolagala sam sve, osim kod dotične"

“Ja studiram od 1998. godine kao redovan student Beogradskog univerziteta, sve ispite sam polagala redovno. U međuvremenu se udala, rodila decu, ispolagala sve ispite, osim kod dotične osobe profesorke Mile Pavlović. Ja sam do sada izlazila sigurno 13-14 puta, od toga kada sam otišla u Studentsku službu, kada sam pitala koliko do sada imam izlazaka, rekli su tri. Cepaju se ispitne prijave. Izlazila sam i pismeno pošto je profesorka u jednom momentu dozvolila da se izlazi pismeno i posle tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << roka je ukinula to, svojom samovoljom. Znači tri puta sam izlazila pismeno, a da ne govorim o usmenom”, rekla je za Prvu televiziju studentkinja Geografskof fakulteta Danijela Dragutinović.
Inače, u Jutarnji program pozvana je profesorka Pavlović. Ona je gostovanje odbila, a to je ulinila i profesorka Snežana Vasiljević, prodekan za nastavu. Dekan Dejan Filipović je, kako je naveo, na službenom putu.
Koliko je konja, goveda, svinja, ovaca uništeno tokom Drugog svetskog rata? Koliko je u Jugoslaviji bilo zasađeno hektara ječma, suncokreta, hmelja i crvene paprika u kalendarskoj 1995. godini? Koji bend je svirao na Kopaoniku kada je bio veliki zemljotres 1980. godine? To su samo neka od pitanja koje, kako studenti tvrde, profesorka Pavlović postavlja.
“To su sve njena pitanja i potpitanja, vi nemate pravo da odgovorite. Kada izvučete ceduljicu, ona vas posle prve rečenice prekida, postavlja svoja pitanja, cake i ako ne odgovorite tačno onako kako je ona zamislila vi padate. Što se tiče njenih informacija i njenih knjiga mogu reći da su stare preko dve decenije, sa potpuno starim podacima, sa nekom nepotrebnom statistikom. Učimo iz njenih knjiga, skripti, sa raznim pitanjima i potpitanjima, čak je poslednjih godina tražila da mi sami vadimo statistike preko interneta”.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.