Stravično: Rupetina progutala auto, šestoro mrtvih

Izvor: Mondo, 29.Sep.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično: Rupetina progutala auto, šestoro mrtvih

U ovoj nesvakidašnjoj nesreći u blizini grada Simferopolja nastradalo je šest osoba, od kojih je troje dece. Nije poznato kako je nastala "rupetina" široka čak osam metara.

Foto: screenshot, YouTube

U subotu uveče poginuli su trogodišnji blizanci, devojčica (16)  i troje odraslih, dok je dvoje dece teško povređeno kada je njihov automobil propao u osam metara široku i šest metara duboku rupu nasred autoputa.

Spaseni su dečak od godinu dana i 12-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devojčica, ali se lekari bore za njihov život. Dečaku je u komi jer je zadobio povrede mozgam dok devojčica ima višestruke prelome.

U izvlačenju stradalih učestvovala su 43 osobe i 16 vozila, piše "Raša tudej."

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.