Strava na autoputu u Ukrajini: Rupa progutala automobil, šestoro mrtvih (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strava na autoputu u Ukrajini: Rupa progutala automobil, šestoro mrtvih (VIDEO)

Šestoro ljudi, od kojih troje dece, poginulo je nakon što je njihov auto propao u rupu nasred autoputa nedaleko od krimskog grada Simferopolja.

U oko šest metara duboku i osam metara široku rupu upali su sinoć na neosvijetljenom delu puta. U autu je bilo osmoro ljudi. Poginuli su trogodišnji blizanci, 16-godišnja devojčica i troje odraslih.

Uspeli su spasiti jednogodišnjeg dečaka i 12-godišnju devojčicu, ali dečaku je teško ozleđen mozak i on je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u komi, dok devojčica ima višestruke prelome.

U izvlačenju stradalih učestvovalo je 43 vatrogasaca i članova medicinskog osoblja, a stručnjaci istražuju zašto se rupa otvorila.

Izvor: rt.com
Pogledaj vesti o: Autoput,   Rat u Ukrajini

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemlja se otvorila, šestoro mrtvih u automobilu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2014

SIMFEROPOLJ - Šestoro ljudi, od kojih troje djece, poginulo je nakon što je njihov auto propao u rupu nasred autoceste nedaleko od krimskog grada Simferopolja...U oko 6 metara duboku i 8 metara široku rupu upali su u nedjelju naveče na neosvijetljenom dijelu ceste. U autu je bilo osmoro ljudi. Poginuli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ogromna rupa progutala auto, šestoro mrtvih

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2014

Šestoro ljudi, među kojima je bilo dvoje dece, poginulo je pošto je automobil u kojem su se vozili upao u ogromnu rupu koja se otvorila na autoputu za Simferopolj, glavni grad Krima. ..Spaseni dečak i devojka, ali oboje u teškom stanju.. ..Automobil s osam putnika kretao se u subotu veče ka Simferopolju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.