Stravična tragedija u Srbiji: Brzi voz naleteo na automobil! Poginula dvojica muškaraca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična tragedija u Srbiji: Brzi voz naleteo na automobil! Poginula dvojica muškaraca!

Od siline udarca, auto je odbačen u reku

Dva muškarca poginula su jutros u stravičnoj nesreći kada je na njihov automobil naleteo voz.

Nesreća se dogodila nešto posle 5 časova na pruzi Beograd-Bar u prigradskom naselju Popučke, na putnom prelazu prema kompaniji “Bosis”, kada je brzi voz koji se kretao iz pravca Bara naleteo na “golf 2” u kojem su bila dvojica muškaraca.

U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta.

- Ovaj putni prelaz nema polubranike, ali ima svetlosnu signalizaciju (treptače) pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog loše procene vozača o potrebnom vremenu prelaska pruge – kažu u “Železnicama Srbije”.

U izvlačenju tela poginulih, koja su poslata na obdukciju, učestvovali su vatrogasci-spasioci, a uviđaj na licu mesta sproveli su predstavnici policije i tužilaštva. Saobraćaj na ovom delu barske pruge uspostavljen je ponovo u 7.40 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.