Stravična tragedija kod Aleksinca: Sin i majka stradali od strujnog udara

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična tragedija kod Aleksinca: Sin i majka stradali od strujnog udara

Marjana Petrović (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su sinoć u 18.30 časova od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu.

- Radi se o porodici slabijeg materijalnog stanja. Veruje se da je do strujnog udara došlo usled kvara na električnom vodu. Vetar je otkačio i žica je pala blizu deteta koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je uhvatilo i nastradalo. Majka je pokušala da mu pomogne ali je i ona poginula - kažu poznanici ove porodice.

Sahrana nesrećno nastradale majke i sina biće održana sutra u selu Glogovica.

(D.R.)


Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMRLI U MUKAMA JER SU SIROTINJA Napon ubio majku i sina(16) u Aleksincu jer su im ISKLJUČILI STRUJU!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2017

...ALEKSINAC - MM (46) i njen šesnaestogodišnji sin DM poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu Ranko Filipović iz susednog sela...

Nastavak na Kurir...

TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Majka i sin stradali od strujnog udara

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2017

Majka i sin poginuli od strujnog udara u selu Glogovica u okolini Aleksinca U okolini Aleksinca, u selu Glogovica, od udara struje poginuli su majka i sin, potvrdio je “Novostima” zamenik Osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Saša Stojanović.Kako “Novosti” nezvanično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.