Stranka Miloša Jovanovića nema ništa protiv Đilasovog cinkarenja Srbije VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 15:04

Stranka Miloša Jovanovića nema ništa protiv Đilasovog cinkarenja Srbije VIDEO

Stranka Miloša Jovanovića puna je razumevanja što članovi Đilasove stranke u Strazburu pljuju po Srbiji, navodi se na društvenim mrežama.

Kako je objavio Detektor laži, odbornik stranke Jovanovića izjavio je, gostujući na TV Nova S da, praktičnom nema ništa protiv, kako se navodi "Đilasovog cinkarenja Srbije kod Viole fon Kramon".

"Iako se predstavlja kao veliki patriota i desničar, Miloš Jovanović iz dana u dan sve više i više dokazuje da je samo obična >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đilasova prikolica, pa je tako sad DSS pun razumevanja i za to što su đilasovci otišli u Strazbur da kod Viole fon Kramon i ostalih srbomrzaca pljuju po Srbiji", stoji u objavi Detektora laži na društvenoj mreži Iks.

"Mi našim kolegama (sa Đilasove liste) ništa ne zameramo, nek se bore na način na koji misle da treba da se bore", rekao je Marko Sarić, odbornik Miloša Jovanovića u beogradskoj skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.