Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2020, 14:16

Štrajk glađu jednog učesnika protesta u Novom Pazaru protiv direktora bolnice

Novopazarac Ruždija Šabotić, jedan od učesnika svakodnevnih protesta građana, počeo je danas štrajk glađu, tražeći smenjivanje vršioca dužnosti direktora Meha Mahmutovića i cele uprave Opšte bolnice.

On je novinarima rekao i da traži da se konačno objavi "tačan broj" umrlih od korona virusa u Novom Pazaru.

Šabotić traži i da se objavi kako su potrošene donacije koje je poslednjih meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dobila Bolnica, i da Više javno tužilaštvo pokrene istragu na osnovu objavljenih informacija o tome.

On je štrajk počeo jutros ispred zgrade Dečijeg odeljenja Opšte bolnice, međutim, bolničko obezbeđenje i policija su ga oterali s tog mesta, uz tvrdnje da je tu "crvena zona", pa je Šabotić štrajk nastavio ispred Doma zdravlja.

Obezbeđenje bolnice je oteralo i novinare koji su bili došli.

Grupa građana više od mesec dana svakodnevno u 18.00 sati protestuje ispred Bolnice tražeći smenjivanje Mahmutovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kraj štrajka glađu, pretnje novinaru

Izvor: Danas, 07.Sep.2020

Ruždija Šabotić, koji je jutros započeo štrajk glađu ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru, po savetu lekara, prekinuo je štrajk nakon pogoršanja zdravstvenog stanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.