Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023, 17:42

Strahinja Pavlović ostaje u Salcburgu do leta 2024. godine

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović potpisaće novi ugovor sa Salcburgom i tako produžiti saradnju na još godinu dana. Sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd potvrdio je da se austrijski klub dogovorio sa Pavlovićem oko produžetka saradnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pavlović ostaje u Salcburgu

Izvor: B92, 05.Jun.2023

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović potpisaće novi ugovor sa Salcburgom i tako produžiti saradnju na još godinu dana...Sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd potvrdio je da se austrijski klub dogovorio sa Pavlovićem oko produžetka saradnje, prenosi Mocartsport..."Dogovorili smo se s njim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.