Stojanovic Gajic: Reforma policija ključ za reforme u poglavlju 24

Izvor: Beta Video, 13.Sep.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanovic Gajic: Reforma policija ključ za reforme u poglavlju 24

BEOGRAD - Planirana reforma policije biće kljucna za sprovođenje mera predviđenih Akcionim planom za poglavlje 24 koji je nedavno odobrila Evropska komisije, rekla je direktorka Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Sonja Stojanović Gajić. ``Mislimo da neće biti efikasnog sprovođenja, ako se ne sprovede reforma policije jer je ona preduslov za većinu drugih reformi``, rekla je Sonja Stojanović Gajić za portal EurAktiv Srbija. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ključne reforme- izradu strateške procena organizovanog kriminala usvajanje strategije za borbu prot

Izvor: Beta Video, 13.Sep.2015

BEOGRAD - Kao ključne reforme koje očekuju Srbiju u oblastima iz poglavlja 24 direktorka BCBP-a Sonja Stojanović Gajić je izdvojila izradu strateške procena organizovanog kriminala po metodologiji Europola koja treba da pruži uvid u strukturu i uticaj grupa organizovanog kriminala, i usvajanje...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.