Stiže nam STRAVIČNO NEVREME: Evo kada TAČNO počinje kiša u Beogradu, Novom Sadu i Nišu (PROGNOZA PO SATIMA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nam STRAVIČNO NEVREME: Evo kada TAČNO počinje kiša u Beogradu, Novom Sadu i Nišu (PROGNOZA PO SATIMA)

Crni oblaci se približavaju Beogradu, spremite se

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a tokom vikenda očekuje se veliki pad temperature kao i pljuskovi sa grmljavinom.

U subotu jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode sa gradom i jakim vetrom.

Više padavina sredinom dana na jugozapadu, a uveče i u toku noći u Banatu, centralnim, istočnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jugoistočnim krajevima, gde se lokalno očekuje više od 40 mm kiše za 12 sati.

Do nedelje uveče prestanak padavina, a od ponedeljka suvo i uglavnom sunčano, uz porast temperature.

BEOGRAD

Kratkotrajni pljusak očekuje Beograđane u subotu oko 16 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 32. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom.

Drugog dana vikenda će kiša pasti u 9 časova, a ponovni pljusak očekuje se u 14 časova. U večernjim satima se očekuje razvedravanje. Najniža dnevna temperatura će biti 13, a najviša 20 stepeni.

Novi Sad

Novosađane će sutra obradovati pravo osveženje, jer će temperatura pasti do 15 stepeni, a moguć je pljusak sa jakom grmljavinom. Kiša će pasti u 11 časova.

Kiša se u nedelju očekuje oko 14 časova, ali ubrzo će doći do razvedravanja. Najniža temperatura će biti 13, a najviša dnevna 24 stepena.

Niš

Nišlije kiša očekuje već u 13 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 35. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom.

Dan kasnije u gradu na Nišavi će kiša padati u prepodnevnim časovima, ali će se razvedriti već oko 15 časova.  Najniža temperatura biće 14, a najviša 20 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.