Stiglo osveženje u Beograd, a ovakvo vreme nas očekuje narednih dana

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo osveženje u Beograd, a ovakvo vreme nas očekuje narednih dana

U Beogradu je tokom večeri bilo pljuskova i grmljavine, a u pojedinim delovima grada padao je i grad. Posle sparnog i vrelog dana, iako su meteorolozi tek za sutra najavljivali osveženje, veče je donelo kišu zbog koje se već lakše diše.Najviše temperature tokom dana kretale su se do 34 stepena, ali je bilo teško svima pošto ovog leta baš nismo imali susret s pravim vrućinama.Najtopliji gradovi u Srbiji danas su Ćuprija sa 34 stepena i Beograd sa stepen manje, dok je najprijatnija temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izmerena u podne bila 26 stepeni u Somboru i 27 u Loznici.I sutra će vreme biti promenljivo oblačno i svežije, kažu iz Repuibličkog hidrometereološkog zavoda.U većini mesta biće suvo vreme sa sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom očekuju se uglavnom na zapadu i u planinskim predelima.Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 16 do 20, a najviša dnevna od 24 na severu do 30 na jugu i istoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i svežije vreme, uz mogućnost kratkotrajne kiše, uglavnom ujutru i pre podne.Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 19, a najviša dnevna oko 25 stepeni.U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. avgusta, za dane vikenda biti promenljivo oblačno i svežije vreme.U većini mesta biće suvo vreme sa sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom vazduha od 22 do 27 stepeni.Kratkotrajna kiša ili pljusak mogući su uglavnom na zapadu i u planinskim predelima.Zatim će do kraja perioda biti pretežno sunčano vreme, uz postepen porast temperature.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Uz kišu pala i temperatura

Izvor: B92, 14.Avg.2014

Posle veoma visokih temperatura, u Beogradu je predveče stiglo osveženje sa kišom. Temperatura je pala za više od 10 stepeni u odnosu na najtopliji deo dana...U Beogradu je tokom večeri bilo pljuskova i grmljavine, a u pojedinim delovima grada padao je i grad, javljaju Novosti...Najviše temperature...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.