Stigle najnovije informacije! Vernici videli patrijarha Irineja: Evo kakvo je zdravstveno stanje njegove svetosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle najnovije informacije! Vernici videli patrijarha Irineja: Evo kakvo je zdravstveno stanje njegove svetosti!

Njegova svetost Patrijarh srpski Irinej sve je bolje, a danas se vratio i redovnim obavezama u crkvi

Poslednjih dana spekulisalo se da se Patrijarh Irinej još nije skroz oporavio nakon izlaska sa VMA gde je boravio nekoliko dana zbog visoke temperature i iscrpljenosti organizma.

Pojedini izvori iz crkve prenosili su medijima da njegova svetost ne mrda iz kreveta, ali ispostavilo se da to nije istina.

Poglavar SPC vratio se svojim redovnim obavezama i da izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sasvim dobro.

On je današnji dan proveo van Patrijaršije, a viđen je upravo kada se vraćao u svoj dom.

Sa njim u društvu bio je Dejan Nakić, njegov lični sekretar što govori da je patrijarhov izlazak bio poslovne prirode.

Od momenta kad se krajem meseca pojavila informacija da je zdravlje prvog čoveka SPC narušeno, brojni vernici, sveštenstvo i monaštvo molili su se za njega, a sudeći po informacijama od danas izgleda da su te molitve uslišene...

BONUS VIDEO: TAJNA POTOPLJENE HITLEROVE FLOTE: Znate li da na dnu Dunava i dan-danas leži više od 200 nacističkih brodova? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.