Stefanović uručio zahvalnice zaslužnim pojedincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović uručio zahvalnice zaslužnim pojedincima

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas zahvalnice zaslužnim pojedincima iz domaćih i stranih organizacija, kao i ambasada, za ostvarenu uspešnu saradnju sa MUP-om u proteklih godinu dana.

Stefanović je istakao značaj njihove pomoći i ukazao da su napredak policije i njeni rezultati ostvareni zahvaljujući zajedničkom zalaganju.

"Mi smo u prethodnom periodu uložili mnogo truda i napora da pripadnici Ministarstva dobiju više opreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više treninga i više prilika da postanu efikasniji u svom poslu, kao i da budu snažniji oslonac bezbednosti Republike Srbije", rekao je ministar.

On je, takođe, ukazao na to da bolji uslovi bitno utiču na uspešnije rezultate rada pripadnika MUP-a.

"Posvećenost i požrtvovanost naših pripadnika dovela je do smanjenja stope kriminaliteta u Srbiji, do povećanja osećaja bezbednosti građana i efikasnije borbe protiv kriminala i korupcije", kazao je Stefanović.

Ministar je istakao da je, zahvaljujući dobroj saradnji sa domaćim partnerima, ali i sa međunarodnim institucijama, inostranim policijskim službama i ambasadama, rad Ministarstva unutrašnjih poslova dodatno unapređen.

"Ta vaša nesebična pomoć naravno nije prošla nezapaženo i ovo je samo jedan od načina kojim želimo da istaknemo dobru saradnju i da se zahvalimo za donacije, pomoć i za sve ono što ste učinili za naše pripadnike. Nadamo se da ćemo ovu saradnju nastaviti i u budućnosti", poručio je Stefanović.

Ministar je uručio zahvalnice predsedniku Internacionalne policijske asocijacije Srbije Nebojši Panteliću, direktoru Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika MUP-a Milanu Petkoviću, sekretaru Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Grada Beograda Darku Glavašu.

Zahvalnicu su dobili i savetnik u Ambasadi Kraljevine Švedske i šef Odeljenja za razvojnu saradnju SIDA Nils Ola Anderson, policijski komesar - savetnik za POM švedske policije Mats Bergren, drugi sekretar - oficir za vezu Ambasade Savezne Republike Nemačke Bjorn Ingo Šaf, treći sekretar - oficir za vezu nemačke ambasade Martin Vase, kao i šef Kancelarije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) Lidija Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uručene zahvalnice zaslužnima iz domaćih, stranih organizacija i ambasada za saradnju sa MUP-om

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas zahvalnice zaslužnim pojedincima iz domaćih i stranih organizacija, kao i ambasada, za ostvarenu uspešnu saradnju sa MUP-om u proteklih godinu dana...Zahvalnice su uručene predsedniku Internacionalne policijske asocijacije Srbije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.