Vesti

0

Uručene zahvalnice zaslužnima iz domaćih, stranih organizacija i ambasada za saradnju sa MUP-om

Autor: AP

Izvor: Beta

Uručene zahvalnice zaslužnima iz domaćih, stranih organizacija i ambasada za saradnju sa MUP-om

Izvor: Foto: Beta / MUP

Zahvalnice su uručene predsedniku Internacionalne policijske asocijacije Srbije Nebojši Panteliću, direktoru Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika MUP-a Milanu Petkoviću, sekretaru Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Beograda Darku Glavašu.

Između ostalih, zahvalnicu su dobili i savetnik u Ambasadi Кraljevine Švedske i šef Odeljenja za razvojnu saradnju SIDA Nils Ola Anderson, policijski komesar - savetnik za POM švedske policije i drugi sekretar - oficir za vezu Ambasade Nemačke Mats Bergren Bjorn Ingo Šaf.

Kako se u saopštenju MUP-a navodi, istakavši značaj njihove pomoći, Stefanović je ukazao na dobrobit i napredak Ministarstva i rezultate koji su ostvareni zahvaljujući zajedničkom zalaganju.

"Mi smo, kao što ste mogli da vidite u prethodnom periodu, uložili mnogo truda i napora da pripadnici Ministarstva dobiju više opreme, više treninga i više prilika da postanu efikasniji u svom poslu, kao i da budu snažniji oslonac bezbednosti Srbije", rekao je ministar.

Stefanović je istakao da je, zahvaljujući dobroj saradnji sa domaćim partnerima, ali i sa međunarodnim institucijama, inostranim policijskim službama i ambasadama, rad Ministarstva unutrašnjih poslova dodatno unapređen.

"Ta vaša nesebična pomoć naravno nije prošla nezapaženo i ovo je samo jedan od načina kojim želimo da istaknemo dobru saradnju i da se zahvalimo za donacije, pomoć i za sve ono što ste učinili za naše pripadnike. Nadamo se da ćemo ovu saradnju nastaviti i u budućnosti", istakao je on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR