Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović primio Mančanga u oproštajnu posetu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kine u Srbiji Li Mančanga i zahvalio mu što je pomogao unapredjenju odnosa Srbije i Kine, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Stefanović i kineski ambasador ocenili su da Srbija i Kina imaju tradicionalno dobre i prijateljske odnose koji su prethodnih godina dodatno ojačani i dolaskom pojedinih kineskih investitora u Srbiju.

Govoreći o saradnji dve zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u oblasti bezbednosti, Stefanović i Li Mančang konstatovali su da je ona na visokom nivou i da su uvereni da će biti dodatno unapređena.

Prema pisanju beogradskih medija, ambasadoru Li Mančangu ističe četvorogodišnji mandat krajem decembra, a na tom mestu zameniće ga sadašnja ambasadorka Kine u Bosni i Hercegovini Čen Bo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.