Stefanović na GP Batrovci, u ponoć sankcije

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović na GP Batrovci, u ponoć sankcije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će večeras u ponoć održati konferenciju za novinare na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom gdje će najverovatnije saopštiti koje mjere će Srbija preduzeti zbog hrvatskog zatvaranja granica.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić je juče dao od 30 sati hrvatskoj vladi kako bi povukli štetne odluke da stopiraju teretni transport iz Srbije u Hrvatsku. Taj rok ističe večeras u ponoć kada će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << javnosti obratiti srpski ministar policije.

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić potvrdio je danas da će, ako ne bude postignut dogovor o otvaranju granice sa Hrvatskom, u ponoć stupiti na snagu paket sveobuhvatnih kontramera protiv te zemlje.

"Spremili smo kontramere, političke, pravne i ekomomske, koje će biti direktno usmerene prema hrvatskim privrednim subjektima", rekao je Ljajić i dodao da je reč o čitavom paketu kompatibilnih mera koji imaju za cilj da odgovore na ono što je Hrvatska učinila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.