Stefanović: Ðilas ima više prostora u medijima nego cela vlada zajedno

Izvor: Press, 25.Sep.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Ðilas ima više prostora u medijima nego cela vlada zajedno

On ima više medijskog prostora nego čitava Vlada Srbije, rekao je Stefanović.

"Imate danas petnaest stranica i ne znam koliko tekstova, što intervjua Ðilasa, što prica o njemu koje je platio ili poručio ili na neki način dogovorio i on priča o diktaturi. Jedan od najvećih tajkuna u Srbiji koji ima ogromnu kontrolu u jednom delu medija i koji je obezbedio da ima veću medijsku zastupljenost nego čitava vlada Srbije zajedno, danas govori o medijskom ratu i diktaturi" rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Stefanović.

Stefanović je na konferenciji za novinare ispred Skupštine grada rekao da oni nisu imali kao opozicija toliko prostora i da ga raduje to što opozicione stranke sada imaju mnogo veći prostor.

"Ali ne možemo da se pomirimo sa tim svakodnevnim žalopojkama i marketinškim trikovima u kojima se govori o diktaturi, a on ima više prostora u medijima nego sve vladajuće stranke zajedno" rekao je Stefanović.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.