Stefanović i Šib dogovorili saradnju u oblasti odbrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021, 12:19

Stefanović i Šib dogovorili saradnju u oblasti odbrane

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i ambasador Nemačke Tomas Šib potpisali su danas Sporazum o saradnji u oblasti odbrane dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo.

Tom prilikom Stefanović je kazao da će primena potpisanog Sporazuma otvoriti mogućnosti za unapređenje saradnje između dva ministarstva odbrane i oružanih snaga Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke u oblastima od obostranog interesa.

On je izrazio očekivanje, s obzirom da je Nemačka jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od najvećih bilateralnih donatora i trgovinskih partnera Srbije, da će se saradnja u oblasti odbrane razvijati u narednom periodu, prateći sveukupne odnose dve zemlje.

Ambasador Šib istakao je nakon potpisivanja, da ga raduje što će osnov već dobre postojeće saradnje između Nemačke i Srbije ovim sporazumom biti dodatno ojačan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija potpisala Sporazum o saradnji u oblasti odbrane sa Nemačkom

Izvor: RTS, 09.Jun.2021

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović i ambasador Savezne Republike Nemačke Tomas Šib potpisali su Sporazum o saradnji u oblasti odbrane između vlada dveju zemalja, saopštilo je Ministarstvo odbrane. . Primena potpisanog Sporazuma će otvoriti mogućnosti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.