Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Zadatak je sprečiti ugrožavanje Srba na Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je jutros, posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, da je naročito sagledavana bezbednosna situacija na Kosovu i da je zadatak sprečiti da "scenario" tamošnjih dešavanja dovede do nekog novog egzodusa sa tog prostora.

Stefanović je, gostujući na TV Prva, posebno ukazao na opasnost zbog najava formiranja kosovske vojske ali i naglasio da je "apsolutno nemoguće" da puk kosovske vojske bude raspoređen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na severu Kosova, kako su pominjali iz Prištine.

"Naš zadatak je, pre svega, da sprečimo da Srbi imaju bezbednosni problem, da budu ugroženi na bilo koji način", rekao je Stefanović, navodeći i da je neophodno ukazati međunarodnim partnerima da i oni preuzmu svoj deo odgovornosti.

On je rekao i da su srpske službe bezbednosti dobile određene zadatke ali nije otkrio kakve.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Službe bezbednosti dobile određene zadatke

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, da je naročito sagledavana bezbednosna situacija na Kosovu i da je zadatak sprečiti da "scenario" tamošnjih dešavanja dovede do nekog novog egzodusa sa tog prostora...Stefanović...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.