Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2022, 10:55

Stefanović: Tužilac procenjuje da li treba proveriti tvrdnje Belivuka o Savamali

Viši javni tužilac u Beoradu Nenad Stefanović izjavio je da "Veljko Belivuk nikad nije bio obuhvaćen krivičnom prijavom ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za slučaj 'Savamala', te se taj deo njegovog iskaza pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu ni ne može tretirati kao 'priznanje'".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Viši javni tužilac: Tvrdnje Dijane Hrkalović proveravamo i u inotranstvu, VJT u Beogradu nema "živ" predmet povodom "Savamale"

Izvor: Blic, 28.Nov.2022

Predstavnici medija u Srbiji uočili su ove godine ogromnu razliku u komunikaciji sa nadležnima u Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu. Prvi čovek ovog tužilaštva Nenad Stefanović, koji je na ovoj dužnosti od 1. januara, smatra da građani moraju biti upoznati sa radom pravosudnih organa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.