Izvor: Blic, 28.Nov.2022, 12:37

Viši javni tužilac: Tvrdnje Dijane Hrkalović proveravamo i u inotranstvu, VJT u Beogradu nema "živ" predmet povodom "Savamale"

Predstavnici medija u Srbiji uočili su ove godine ogromnu razliku u komunikaciji sa nadležnima u Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu. Prvi čovek ovog tužilaštva Nenad Stefanović, koji je na ovoj dužnosti od 1. januara, smatra da građani moraju biti upoznati sa radom pravosudnih organa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aleksić (Narodna stranka): Tužilac Stefanović je zaštitnik kriminala i korupcije

Izvor: Beta, 28.Nov.2022

Potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić, ocenio je danas da je "posle republičke tužiteljke Zagorke Dolovac, viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović najveći zaštitnik kriminala i korupcije" u koje su kako je rekao, umešani funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS)."Prvi razlog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.