Stefanović: Srbija zadovoljna saradnjom sa Korejom

Izvor: Beta Video, 28.Mar.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Srbija zadovoljna saradnjom sa Korejom

BEOGRAD - „Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republika Srbija su veoma zadovoljni jer imamo mogućnost da sarađujemo sa najrazvijenijim zemljama sveta. Koreja je svakako jedna od zemalja koja je u sajber prostoru i u oblasti sajber bezbednosti vodeća zemlja“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je istakao da je sa ambasadorom Deđongom razgovarao o značaju nastavka saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova sa Korejom. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Seminar će pomoći da što bolje zaštitimo Srbiju

Izvor: Beta Video, 28.Mar.2018

BEOGRAD - „Naš posao je i da od školskih dana upoznamo naše najmlađe građane sa svim opasnostima i rizicima koji postoje u sajber prostoru, ali i da istovremeno razvijemo mehanizme i načine kako da se bolje zaštitimo kao država“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.