Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce

Izvor: RTS, 06.Apr.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Skandalozno ponašanje SZS, gađali jajima policajce

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vesić: Prijave protiv organizatora.
Nebojša Stefanović je na Tviteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade Srbije policijske službenike gađali jajima.

"Skandalazno ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih sledbenika, koji su gađali jajima policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << službenike na dužnosti ispred zgrade Vlade", naveo je Stefanović.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da "osuđuje divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike" i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv "organizatora ovih huligana".
Vesić je rekao da su Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić ponovo pokazali da su "nasilje i teror njihova jedina politika".
Kako tvrdi Vesić, sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg.
"Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana", poručio je Vesić.
Reagovao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, poručivši da Dragan Đilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju.
"To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta... On treba da se leči?", upitao je Vulin i dodao da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović: Skandalozno, gađali jajima policajce!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da je ponašanje lidera Saveza za Srbiju i njihovih pristalica skandalozno. Vulin: Ovi na ulici traže reakciju policije...Foto: Tanjug/Sava Radovanović Nebojša Stefanović..On je na Twitteru napisao da su oni ispred zgrade Vlade...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.