Stefanović: Oni koji nas optužuju da smo izdajnici, o Kosovu su odlučivali na najgori mogući način

Izvor: Danas, 16.Feb.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Oni koji nas optužuju da smo izdajnici, o Kosovu su odlučivali na najgori mogući način

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović odbacio je danas kritike da je aktuelna vlast "izdajnička" ističući da tako nešto tvrde oni koji su o Kosovu i Metohiji "odlučivali na najgori mogući način". Članak Stefanović: Oni koji nas optužuju da smo izdajnici, o Kosovu su odlučivali na najgori mogući način se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Neshvatljivo je da SzS optužuje za izdaju

Izvor: RTS, 16.Feb.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je neshvatljivo to da lideri Saveza za Srbiju optužuju sadašnje rukovodstvo Srbije za izdaju u slučaju Kosova i Metohije. Sami su, kaže, 2011. godine potpisali 11 sporazuma koji su doveli do smanjenja suvereniteta Srbije u južnoj...

Nastavak na RTS...

Na Kosovu ne postoji „jugonostalgija“ (ENGLISH)

Izvor: Danas, 17.Feb.2019, 09:09

Ne mislim da će Kosovo i Srbija postići bilo kakvu iskrenu normalizaciju odnosa bez pravog suočavanja sa prošlošću. Članak Na Kosovu ne postoji „jugonostalgija“ (ENGLISH) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.