Stefanović: Istraga zbog napada na radnike Gradske čistoće, to je bio skoro linč

Izvor: Danas, 24.Feb.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Istraga zbog napada na radnike Gradske čistoće, to je bio skoro linč

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će policija sprovesti detaljnu istragu kako bi se otkrili napadači na radnike JKP "Gradska čistoća" posle protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu. Članak Stefanović: Istraga zbog napada na radnike Gradske čistoće, to je bio skoro linč se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Policija sprovodi istragu zbog incidenta u Terazijskom tunelu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Feb.2019

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojiša Stefanović izjavio je u nedelju da će policija sprovesti detaljnu istragu kako bi se otkrili napadači na radnike Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" posle protesta "Jedan od pet miliona" u subotu u Beogradu. Stefanović je za televiziju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.