Stefanović: I penzionisani bezbednjaci mogu do stana

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: I penzionisani "bezbednjaci" mogu do stana

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će svi pripadnici bezbednosnog sektora, uključujući i one penzionisane, koji budu izrazili nameru da kupe stanove po povlašćenim cenama, imati pravo to i da urade.

Gostujući na RTS-u, ministar je kazao da neće biti određenih kvota ili limita, već da će svaki pripadnik bezbednosnih snaga moći da kupi stan po najvišoj ceni od 500 evra po kvadratu u više gradova Srbije.

"Ovo je veoma važna stvar, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << usvajanjem zakona stvorile su se mogućnosti da započnemo izgradnju stanova za policajce, vojnike, pripadnike Bezbednosno-informativne agencije i drugih bezbednosnih snaga u Srbiji. Time želimo da ukažemo na težinu njihovog posla ali i da ukažemo poštovanje tim ljudima, da pokažemo da iskreno brinemo o njihovom standardu", kazao je Stefanović.

 Navodeći da je policija prošle godine zaplenila 4,1 tonu narkotika, što je kako je rekao, najbolji rezultat u prethodnih deset godina, ministar je najavio nastavak akcija hapšenja narko dilera u Srbiji.

Stefanović je kazao i da je država "potpuno svesna" značaja policajaca za sigurnost i bezbednost zemlje što je kako je rekao, pokazala obezbeđivanjem novih uniformi, vozila i opreme, ali i povećanjem plata pripadnicima MUP-a za deset odsto.

Ministar je pozvao građane da prisustvuju sutrašnjem obeležavanju Dana MUP-a i policije u centru Beograda, navodeći da će građani ispred Doma Narodne skupštine moći da vide defile različitih policijskih jedinica, vozila i tehnike.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stefanović: Svaki pripadnik bezbednosnih snaga moći će da kupi stan po povlašćenim uslovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će svi pripadnici bezbednosnog sektora, uključujući i one penzionisane, koji budu izrazili nameru da kupe stanove po povlašćenim cenama, imati pravo to i da urade...Gostujući na Radio-televiziji Srbije, ministar je kazao da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.