Starac izujedao mladića jer nije hteo da mu ustupi mesto u prevozu (FOTO)

Izvor: S media, 13.Okt.2012, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac izujedao mladića jer nije hteo da mu ustupi mesto u prevozu (FOTO)

Nepoštivanje starijih završilo je kobno za kineskog tinejdžera, koji je izvukao deblji kraj u sukobu sa 70-godišnjim penzionerom.

Mladić je utrčao u voz ispred penzionera i seo na prvo slobodno mesto. Iznervirani muškarac prišao mu je i pokazao penzionersku legitimaciju tražeći od njega da mu ustupi mesto, iako je u vozu bilo i drugih slobodnih mesta.

Nakon što ga je mladić bezobrazno odbio, 70-godišnjak ga je udario šakom. Tinejdžer mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uzvratio, nakon čega je starac skočio na njega i počeo da ga grize po rukama do krvi.

"Stariji muškarac je bio dosta snažan. Ugrizao je mladića tako da je krv šikljala po vagonu", ispričao je jedan od svedoka.

Uplašeni putnici odmah su pozvali policiju koja se ukrcala na idućoj stanci i uhapsila obojicu.

(Dejli Mejl, Foto: Dejli Mejl)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.