Stanovnici rodnog grada Vitni Hjuston platili 187.000 dolara za njenu sahranu

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici rodnog grada Vitni Hjuston platili 187.000 dolara za njenu sahranu

Stanovnici Njumarka, rodnog grada Vitni Hjuston izneli su svoje nezadovoljstvo pošto je iz gradskog budžeta izdvojeno 187.000 dolara za njenu sahranu.

Naime, suma od 187.000 dolara utrošena je kako bi se pokrila plata za 200 policajaca koji su brinuli o redu tokom sahrane, a koji su tom prilikom radili prekovremeno.

Građani Njumarka smatraju da je pevačicina porodica trebalo da snosi troškove oko obezbeđenja sahrane. Budući da je godišnji budžet grada četiri miliona dolara, oni smatraju da je previše što je za ovako nešto izdvojeno čak pet odsto od iznosa koji treba da im traje celu godinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.