Stano: Vučić i Kurti sutra na odvojenim sastancima sa evropskim zvaničnicima

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 19:26

Stano: Vučić i Kurti sutra na odvojenim sastancima sa evropskim zvaničnicima

Predsednik Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti će sutra u Briselu na odvojenim sastancima razgovarati sa zvaničnicima.

Ovo je potvrdio portparol Evropske unije Peter Stano.

Stano je u izjavi za Tanjug naveo da će se Vučić i Kurti odvojeno sastati sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom, specijalnim predstavnikom za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i zvaničnicima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nemačke, Francuske i Italije.

Kazao je da je planirano da sastanci počnu u 14 časova, ali da u ovom trenutku ne može da potvrdi koji će biti prvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić i Kurti danas u Briselu sa evropskim zvaničnicima - ali odvojeno

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2023, 07:05

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti idu u Brisel, gde će na odvojenim sastancima razgovarati sa evropskim zvaničnicima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.