Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2023, 14:17

Stanivuković: Ninković jedini predsjednik koji prima platu, a ne dolazi na posao

BANJALUKA – Ja sam jedini gradonačelnik koji se odrekao svoje plate i koji je predložio da funkcioneri smanje svoje plate, što oni nisu prihvatili, a Ljubo Ninković je jedini predsjednik koji prima platu, a ne dolazi na posao, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke nakon što je Ninković najavio da će podnijeti krivične prijave protiv njega zbog zloupotrebe službenog položaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stanivuković: Ninković jedini predsjednik koji prima platu, a ne dolazi na posao

Izvor: Capital.ba, 07.Jun.2023

BANJALUKA – Ljubo Ninković je jedini predsjednik koji prima platu, a ne dolazi na posao, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković komentarišući izjave predsjednika Skupštine Grada o platama radnika Gradske uprave i razlozima za neodržavanje sjednica. FOTO: S. Ćuković/Grad Banjaluka „Ja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.