Stanija i njena guza vam šalju poljubac

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija i njena guza vam šalju poljubac

Nema mesta ni situacije u kojoj se popularna starleta Stanija Dobrojević ne može fotografisati, a potom tu sliku da podeli sa fanovima na društvenim mrežama.

Ne želi da razočara fanove: Stanija Dobrojević  

Ono što je evidentno da Stanija voli da se fotografiše dok se presvlači, tačnije po završetku skidanja garderobe, kada na sebi ima samo nešto seksi donjeg veša, piše ''Alo''.

 

Ovoga puta, Stanija je pronašla idealan kadar kako bi usnimila svoju guzu, ali istovremeno poslala poljubac svim svojim obožavaocima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija i njena guza vam šalju poljubac

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Nema mesta ni situacije u kojoj se popularna starleta Stanija Dobrojević ne može fotografisati, a potom tu sliku da podeli sa fanovima na društvenim mrežama.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.