Stanija: Bivši hteo da me ubije zbog Adema Ljajića!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Bivši hteo da me ubije zbog Adema Ljajića!

Imala sam najopasnijeg dečka u gradu. Kad sam saznala da je muljao s pevačicom, dopisivala sam se sa fudbalerom i onda otišla s njim na more i nije me ubio, pričala je starleta

U želji da dokaže Filipu da se nikoga i ničega ne plaši, Stanija je otkrila detalje iz privatnog života.

"Imala sam najopasnijeg dečka u gradu. Kada je završio tamo gde je završio, čekala sam ga dve godine, nikad ga nisam prevarila. Posle, kad sam saznala da je muljao s pevačicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dopisivala sam se sa fudbalerom i onda otišla s njim na more. Ja sam sve to namerno uradila, a on je mogao da me ubije, ali nije. I da li ti misliš da se ja nečega bojim?", rekla je Stanija.

Budući da se pisalo da je Stanija bila u Bečićima sa Ademom Ljajićem, nije teško zaključiti ko je sportista. Ostalo je nejasno samo ko je Stanijin dečko sa one strane zakona.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija: Bivši hteo da me ubije zbog fudbalera!

Izvor: Dzungla.org, 13.Maj.2013

Imala sam najopasnijeg dečka u gradu. Kad sam saznala da je muljao s pevačicom, dopisivala sam se sa fudbalerom i onda otišla s njim na more i nije me ubio, pričala je starleta. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.