Stanari u Bulevaru despota Stefana dobiće danas vodu posle tri dana

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari u Bulevaru despota Stefana dobiće danas vodu posle tri dana

Stanari u Bulevaru despota Stefana dobiće u toku dana vodu koju, zbog kvara na vodovodnoj cevi, nemaju od nedelje uveče. U JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" kažu za "Blic" da trenutno čekaju da "Zelenilo Beograd" ukloni drvo koje sprečava radnicima da saniraju kvar.

Hitna intervencija počela je rano jutros, a radnici najpre dugo nisu mogli da lociraju kvar. Kada su to najzad učinili, ustanovili su da zbog drveta ne mogu da priđu mestu gde je pukla cev.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga su u pomoć pozvali "Zelenilo Beograd" koje će ukloniti stablo kako bi radnici mogli da nastave posao.

Voda će stići u toku dana.

Povezane vesti: Deo Ulice vojvode Stepe sutra do 14 sati bez vode Deo Ulice kneginje Ljubice sutra od 9 do 14 sati bez vode Deo Dorćola sutra bez vode od 9 do 16 sati Deo Surčina sutra bez vode Kumodraž danas do 11 sati bez vode

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekipe Beogradske kanalizacije čiste slivnike

Izvor: Kurir, 18.Dec.2012

Sve raspoložive ekipe "Beogradske kanalizacije" neprestano su na terenu i čiste slivnike, kako se voda posle otapanja snega ne bi zadržavala na ulicama..BEOGRAD -  JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" spremno je dočekalo porast temperature i topljenje snega i leda, pre svega pravovremenim čišćenjem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.