Stanari protestuju protiv pumpe u Bloku 45

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari protestuju protiv pumpe u Bloku 45

Grupa stanara i predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograd okupili su se u novobeogradskom bloku 45, kako bi izrazili protest zbog početka izgradnje nove NIS-ove benzinske pumpe u neposrednoj blizini njihovih zgrada i na oko 150 metara od lokalne škole.

Učesnici protesta podsećaju da je to već peta pumpa na potezu od samo dva kilometra duž Ulice Jurija Gagarina. Četiri pumpe već postoje u blokovima 61, 63, 70a i 70, koja je inače u fazi proširenja.

Staniri >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kažu da ima više razloga zbog kojih se protive izgrdnji pumpe, a naročito ističu ekološku ugroženost.

Kažu i da su podneli peticiju gradu Beogradu i opštini Novi Beograd, koju je potpisalo 1.000 građana, ali da nisu dobili nikakav odgovor od nadležnuih.   Ukoliko ne dođe do prekida izgradnje pumpe, stanari su za sredu najavili radikalniji protest.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NBG: Protest protiv nove pumpe - "peta na dva kilometra"

Izvor: B92, 13.Nov.2017

Grupa stanara i predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograd okupili su se u novobeogradskom bloku 45 na protestu protiv izgradnje benzinske pumpe...N1 navodi da se oni protive izgradnji NIS-ove pumpe u neposrednoj blizini njihovih zgrada i na oko 150 metara od lokalne škole...Učesnici protesta podsećaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.