Ponedeljak, 13.11.2017.

19:07

NBG: Protest protiv nove pumpe - "peta na dva kilometra"

Grupa stanara i predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograd okupili su se u novobeogradskom bloku 45 na protestu protiv izgradnje benzinske pumpe.

Izvor: N1

NBG: Protest protiv nove pumpe -
Foto: GettyImages

N1 navodi da se oni protive izgradnji NIS-ove pumpe u neposrednoj blizini njihovih zgrada i na oko 150 metara od lokalne škole.

Učesnici protesta podsećaju da je to već peta pumpa na potezu od samo dva kilometra duž Ulice Jurija Gagarina. Četiri pumpe već postoje u blokovima 61, 63, 70a i 70.

Stanari kažu da ima više razloga zbog kojih se protive izgradnji pumpe, a naročito ističu ekološku ugroženost.

Kažu i da su podneli peticiju gradu Beogradu i opštini Novi Beograd, koju je potpisalo 1.000 građana, ali da nisu dobili nikakav odgovor od nadležnih.

Ukoliko ne bude prekinuta izgradnja pumpe, stanari su za sredu najavili radikalniji protest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

19 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: