Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 23:00

Stanari Bloka 37 demantuju Stojčića: Nema dogovora, Grad da nam se obrati

Stanari beogradskog Bloka 37 u sredu uveče su na oko dva sata blokirali Bulevar Milutina Milankovića, zato što su, kako navode, iz medija, tačnije na Javnom servisu Srbije čuli informaciju da je investitor, koji planira da gradi poslovni objekat u njihovom bloku, postigao dogovor sa stanarima. Stanari su tu vest demantovali i još jednom zatražili od Grada da njihove apele uvaži.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stanari Bloka 37 demantuju Stojčića: Nema dogovora, Grad da nam se obrati

Izvor: Danas, 16.Jun.2021

Stanari beogradskog Bloka 37 večeras su na dva sata blokirali Bulevar Milutina Milankovića, zato što su na Javnom servisu Srbije čuli informaciju da je investitor, koji planira da gradi poslovni objekat u njihovom bloku, postigao dogovor sa stanarima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.